Değerli Meslektaşlarımız,

Evet, Derneğimizin 21.05.2017 tarihinde yapılan Olağan Genel Kurul Toplantısında tek liste ile seçimlere katıldık ve Genel Kurul’un güveni ile seçildik. Bu yeni bir dönem, yeni bir başlangıç… Öncelikle bizleri bu göreve layık gören, Genel Kurul’a katılıp oyları ile güvenini ortaya koyan bütün üyelerimize, geçen dönemde ve daha önceki dönemlerde görev alan tüm Yönetim ve Denetim Kurulu üyesi arkadaşlarımıza verdikleri hizmetlerden ve özverili çalışmalardan dolayı tüm camiamız adına teşekkür ederiz.

Yeni Yönetim Kurulu olarak, mevcut projelerin devamlılığını sağlarken, önümüzdeki üç yılda en büyük hedefimiz, Dernek aktif üye sayımızı arttırarak gücümüzü, birlikteliğimizi ortaya koymak ve yöneticilerin doğru kararlar almasını sağlamaktır. Yoğunluğumuzu ve kaynaklarımızı, üyelerimizi daha sık bir araya getirecek, sinerjimizi arttıracak projelere yönelteceğiz. Bu çerçevede herkesin fikirlerine açık olduğumuzu özellikle belirtmek isteriz.

Ülkemizin en önemli Kuruluşlarından biri olan DHMİ, Hava Seyrüsefer Hizmet sağlayıcısı (ANSP) olarak dünya çapında da önemli bir Kuruluş olmaya devam etmektedir. Bizler aldığımız teknik eğitim ve sonrasında atıldığımız iş hayatlarımızda yavaş yavaş duyumsadığımız, kavradığımız DHMİ’li olma farklılığımızı yaşamaktayız. Bugün birçoğumuz bu Kuruluşun en önemli birimi olan “Seyrüsefer”li ve Seyrüsefer içinde AIM çalışanı olmanın ne demek olduğunu biliyor ve bu kimliğin onurunu gururla taşıyoruz. Farkındalığı ve önemi her geçen gün artan ünvanımıza ve mesleğimize ait olan Derneğimizin daha güçlü bir konuma gelmesine gayret göstererek, siz değerli üyelerimizin başta kariyer gelişimleri olmak üzere sosyokültürel gelişimlerine de katkıda bulunacak söyleşi, çalıştay ve sosyal aktiviteleri sıklıkla ve kararlılıkla düzenlemeyi, eş zamanlı olarak da yapılan-yapılacak olan planlarımızı hem sitemizden hem de elektronik posta ortamından sizlere düzenli olarak iletmeyi planlıyoruz.

Sevgili Arkadaşlar; sizleri bilgilendireceğiz, haberdar olmanızı sağlayacağız ve dolayısıyla bizi izlediğinizi hissedeceğiz, bileceğiz. Sizleri bilgilendirdikçe sizden destek ve katılım talep edeceğiz. Taşın altına elini, yüreğini koyan bir birliktelik hedefliyoruz. Doğru işler yaptıkça ilginizin artacağının, katılımcılığınızın çoğalacağının farkındayız. Siz üyelerimizden en önemli beklentimiz, Dernek çalışmalarına, faaliyetlerine katılım ve katkıda bulunmanızdır. Sadece faaliyetlerimize katılarak, bizlerle birlikte olmanız bile camiamıza çok önemli bir katkı sağlayacaktır, varlığınız bizleri onurlandıracak, büyütecektir.

Değerli üyelerimiz; sizlere ve fikirlerinize ihtiyacımız var. Lütfen düşündüklerinizi, gördüğünüz eksikleri bizimle paylaşın. Hep beraber ortak aklı oluşturalım. Sektörü bilen, deneyimli yöneticiler ile fikir alışverişi yapıp, sonuçlandırılmış kararları uygulayabilen bir profesyonel kadro oluşturalım.

Sizleri yanımızda hissetmek ve görmek istiyoruz. Bizler ilk adımları atacağız. Başladığımızı, çalıştığımızı, kafa yorduğumuzu, zaman ayırdığımızı göreceksiniz. Ama ardından sizlerin de adım atmanızı, sahip çıkmanızı istiyoruz. Yoksa enerjimiz biter, şevkimiz kırılır ve “şu 3 sene bir an evvel bitse de, şu yükten kurtulsak” diye düşünürüz. Bu yapıyı ne kadar güçlü hale getirirsek o kadar gücümüz artar.

Birlikten Kuvvet Doğacağına inanarak;

Tüm üyelerimize sevgi ve saygılarımızı sunuyoruz.

TAIMA Yönetim Kurulu