Cuma, 29 Mart 2024

OCAK: “AIM MEMURLARI, SEYRÜSEFER HİZMETLERİNİN GÖRÜNMEZ KAHRAMANLARIDIR”

Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürümüz Funda Ocak, Dünya Havacılık Bilgi Yönetimi Günü dolayısıyla Türkiye Havacılık Bilgi Yönetimi Derneği (TAIMA) tarafından düzenlenen gala gecesinde AIM çalışanları ve dernek üyeleriyle bir araya geldi. TAIMA Başkanı Fatih Korukluoğlu tarafından takdim edilen teşekkür plaketinin ardından konuşma yapan Genel Müdürümüz Ocak, tüm AIM çalışanlarının bu özel gününü tebrik ederek sözlerine başladı. Havacılık sektörünün yıldızı olan DHMİ’nin yakın zamanda 85. yılını tamamlayacağından duyduğu memnuniyeti dile getiren Ocak, bu süreçte kat edilen önemli kilometre taşlarının altını çizdi.

Güvenli bir hava seyrüseferinin sağlanması için AIM memurlarının önemine vurgu yapan Genel Müdürümüz Ocak“Hava seyrüsefer hizmetleri bizim için çok hassas bir konu. Bugün Türkiye hava sahası 1 milyon metrekareye yaklaştı. Tüm uçak ve yolcularımıza çok güvenli hizmetler veriyoruz. AIM memuru arkadaşlarım, sizler, bu güvenli hizmette doğru bilgiyi, doğru zamanda, doğru yerde vererek bana göre seyrüsefer hizmetlerinin perde arkasındaki görünmez kahramanlarısınız. Hepinizi canı gönülden tebrik ediyorum. 15 Mayıs Dünya AIM Gününüzü kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum. Sizlerle birlikte, el ele bu günlere geldik, sizlerle birlikte daha nice 100 yıllara gideceğiz. Hepiniz var olun.” şeklinde konuştu.

“20 milyarlık yatırımı hayata geçirdik”

DHMİ’nin havacılık sektöründe kendini rekabete açmış, yenilenmiş, vizyonu ve hedefleri doğrultusunda çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğüne de dikkatleri çeken Ocak, konuşmasını şu şekilde sürdürdü:

“DHMİ, sadece bir işletme değil, kaynaklarını yatırımlara da kanalize eden bir kuruluştur. Son 10 yılda, gerek özel kaynaklarımız, gerek alternatif finans modellerimizle tam 20 milyarlık yatırımı hayata geçirdik. Artık kendi havalimanlarımızı, kulelerimizi, pistlerimizi, apronlarımızı yapıyor, kendi yaptığımız tesislerimizi kullanıyoruz. Yeniden yapılanarak Havacılık Akademimizi kurduk. Yurt içi ve yurt dışı eğitimlere hız verdik.” 

“Küresel bir marka olma yolunda somut adımlar attık”

“Bunlarla kalmadık, markalaşma için önemli yollar kat ettik. Markalaşmanın ilk adımı kendimizi tanıtmaktır.  Kurumsal İletişim Başkanlığımızı kurduk ve sosyal medyayı çok aktif kullanarak yaptıklarımızı artık herkese tanıtıyoruz. Yakın bir tarihte küresel bir marka olmaya da soyunduk ve bununla ilgili de somut adımlarımızı da attık.”

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Devlet Hava Meydanları İşletmesi

Takvim

Mart 2024
P S Ç P C C P
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31